Over Ons

Over Ons

Horti-ICT

 

Met 30 jaar ervaring in de tuinbouw automatisering is Horti-ICT bij vele kwekers in het Westland en daarbuiten een niet meer weg te denken hulp in deze steeds complexere digitale wereld.

 

Horti-ICT bestaat sinds april 2010 en levert voornamelijk diensten als netwerk- en systeembeheer. Al vanaf het begin werken we met de strippenkaart, vooraf arbeidsuren inkopen en niet voor iedere dienst een factuur maar een overzicht wat is verbruikt. Voor elke support zowel op afstand als op locatie worden de werkzaamheden vastgelegd in een werkrapport welke naar de klant wordt gestuurd.

 

Met 50 vaste systeembeheer klanten is er een stop en nemen we geen nieuwe strippenkaart klanten meer aan.

 

Om tijdens afwezigheid of vakanties nog steeds dezelfde service te kunnen bieden werken we samen met verschillende bedrijven.

Met Mike Nederpel (NederpelIT) en Aad Noordam (Flass) wordt samengewerkt, ook op grotere projecten lopen we vaak gezamenlijk.

 

Onze kracht is dat we de 'taal' spreken van de tuinbouw en dat we bijna alles uit voorraad leveren en dus snel kunnen schakelen om iets weer draaiende te krijgen of te vervangen.

 

Horti-ICT doet verder nog wat speciale projecten zoals de Horti-CAM en steeds meer WIFI & LAN in de kas voor sensoren en padregistratie.

Voor vragen, neem contact met ons op.